2022. január 28., Karola, Károly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ki lesz az év Covid-dolgozója?

Orvost, szakdolgozót és nem ágy melletti egészségügyi dolgozót is lehet nevezni a www.fogjunkossze. hu oldalon a díjra – írja a szon.hu.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Naponta látjuk a koronavírusos betegeket és az egészségügyi dolgozókat, a küzdelmet, amelyet mindannyiunkért, az egészségünkért, a jövőnkért vívnak, miközben a saját családjukat háttérbe szorítják. 

Most azonban eljött a köszönet ideje! A Fogjunk­össze.hu – a Mobilitás Alapítvány létrehozásában – a járvány első hulláma óta koordinálja a koronavírus ellen küzdő egészségügyi dolgozók támogatására érkezett anyagi és tárgyi felajánlásokat. Legújabb kampányukkal a szakdolgozóknak és a nem ágy melletti dolgozóknak, például a karbantartóknak, beteghordóknak, takarítóknak szeretnének segíteni, tehát azoknak, akik ugyanúgy kiveszik a részüket ebből az embert próbáló időszakból, de nincsenek szem előtt. Több tízezer családról van szó. A kampány oldalán továbbra is segíthetünk pénzadománnyal vagy bármivel, aminek hasznát vehetik a családok.

Emellett egy alapítvány 100 millió forintot adományozott a Magyar Kórházszövetség tagkórházaiban a Covid-ellátásban részt vevő kórházi dolgozóknak.

A www.fogjunkossze.hu oldalon az év Covid-orvosa, szakdolgozója és nem ágy melletti dolgozója kategóriákban várják a nevezéseket és a szavazatokat azokra az egészségügyben munkálkodókra, akik megérdemelnék, hogy megháláljuk, amit értünk tesznek. További részletek és a nevezési űrlapok a kampány honlapján érhetők el.

Neked ajánljuk
Különleges figyelmesség a Szent Margit Kórház oltási központjában dolgozóknak A vírusidőszakban már minden második magyar ember vállalt kutyát Közel 40 milliót gyűjtött a Lidl a Semmelweis Egyetemnek A jövőben sok ezer tonna akkumulátor hasznosulhat Európában Hogyan csökkenhetne a bútoripar ökológiai lábnyoma?
Tovább a forrásra: szon.hu
Vissza
Hírfolyam