2021. október 18., Lukács
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Minden adomány sokat számít

Új központjában adományokat osztott a Debrecen–Nyíregyházi Egyházmegyei Karitász: a járványhelyzet elhúzódása egyre többeket érint testközelből, egyre több család kerül nehéz vagy még nehezebb helyzetbe.

A Debrecen–Nyíregyházi Egyházmegyei Karitász és az országos Katolikus Karitász jóvoltából Babylove pelenka, Béres csepp, nyári turistaszalámi, kukoricakonzerv, fabrikett, valamint ruhanemű adományokban részesültek a karitász csoportjai, amelyek február 24-én megkezdték azok elszállítását a rászoruló családok számára.

Az adományok raktározása és kiosztása immár a Debrecen–Nyíregyházi Egyházmegye által vásárolt új, háromszáz négyzetméteres nyíregyházi raktárépületben történik, amely könnyen megközelíthető, kisebb teherautó behajtására is alkalmas. 

Fotó: Debrecen–Nyíregyházi Egyházmegye/dnyem.hu
Neked ajánljuk
Négyszázötvenen futottak egy jó ügyért A véradás fontosságára hívták fel a figyelmet a banki dolgozók Ismét önkéntesek jelentkezését várja a Vöröskereszt Újabb felmérést készít az élelmiszer-hulladékról a Nébih A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre
Tovább a forrásra: dnyem.hu
Vissza
Hírfolyam