2021. április 14., Tibor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Minden adomány sokat számít

Új központjában adományokat osztott a Debrecen–Nyíregyházi Egyházmegyei Karitász: a járványhelyzet elhúzódása egyre többeket érint testközelből, egyre több család kerül nehéz vagy még nehezebb helyzetbe.

A Debrecen–Nyíregyházi Egyházmegyei Karitász és az országos Katolikus Karitász jóvoltából Babylove pelenka, Béres csepp, nyári turistaszalámi, kukoricakonzerv, fabrikett, valamint ruhanemű adományokban részesültek a karitász csoportjai, amelyek február 24-én megkezdték azok elszállítását a rászoruló családok számára.

Az adományok raktározása és kiosztása immár a Debrecen–Nyíregyházi Egyházmegye által vásárolt új, háromszáz négyzetméteres nyíregyházi raktárépületben történik, amely könnyen megközelíthető, kisebb teherautó behajtására is alkalmas. 

Fotó: Debrecen–Nyíregyházi Egyházmegye/dnyem.hu
Neked ajánljuk
Több mint 2000 pizzát kaptak a győri kórház dolgozói Friss tej és kenyér kerülhet a rászorulók asztalára az Auchan jóvoltából Hétmillió forint értékben kapott vitaminokat az Ökumenikus Segélyszervezet Az elit életmódváltása feltétlenül szükséges a klímacélok teljesítéséhez Az Északi-tenger mélyén heverő világháborús hulladékok hatásait kutatják Németországban
Tovább a forrásra: dnyem.hu
Vissza
Hírfolyam