2021. április 14., Tibor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

2000 tábla szeretetcsoki talált gazdára Szegeden

A járványhelyzet miatt egyre több család van anyagilag teljesen kimerülőben, Szegeden is hosszú sorok várakoztak a Szeretetcsoki-csomagokra. A Centerke Adományozó Központban 2000 tábla csoki kiosztásával segített a Mátrix Közhasznú Alapítvány.

Nagycsaládosok, kisgyermekesek és idős emberek kaptak adományként 10-10 tábla csokoládét a Mátrix Közhasznú Alapítvány jóvoltából. A szervezet önkéntesei a szociális hálón keresztül juttatták el a táblás csokik átvételére feljogosító kuponokat a leginkább rászorulókhoz.

Rácz Anett alapítványi elnök elmondta, hogy a több ezer forint értékű adománycsomagok csak cseppek a tengerben, de mégis nagy segítség a rászoruló embereknek a rossz körülményekből való kilábalásban.

Fotó: Mátrix Közhasznú Alapítvány/vasarhely24
Neked ajánljuk
Több mint 2000 pizzát kaptak a győri kórház dolgozói Friss tej és kenyér kerülhet a rászorulók asztalára az Auchan jóvoltából Hétmillió forint értékben kapott vitaminokat az Ökumenikus Segélyszervezet Az elit életmódváltása feltétlenül szükséges a klímacélok teljesítéséhez Az Északi-tenger mélyén heverő világháborús hulladékok hatásait kutatják Németországban
Tovább a forrásra: vasarhely24.com
Vissza
Hírfolyam