2021. augusztus 3., Hermina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Jótékonysági ruhaosztás volt Veszprémben

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület és az iPhone Center által közösen szervezett karitatív akciónak köszönhetően közel száz fiatal részesülhetett ruha- és játékadományban.

Nagyon fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást, azt, hogy segítsünk, ahol csak tudunk. A koronavírus-járvány ellenére ezért vállaltuk fel azt, hogy lehetőségeinkhez mérten segítünk azokon a családokon, amelyek nehéz körülmények között élnek

– fogalmazott Molnár Roland, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke. Számításai szerint az elmúlt 13 esztendőben összesen mintegy 17 ezer gyereket tudtak támogatni.

Mint mondta, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elhatározta, hogy partnereivel összefogva többféle formában segít a rászorulóknak 2021-ben is. Az egész éves ruha- és játékgyűjtés mellett – ha a járvány­ügyi helyzet engedi – június 26-án megrendezik a mindig nagy sikert arató családi napjukat. Emellett idén is tartanak tanszer- és írószercsomag-osztást, továbbá az Édes Veszprém elnevezésű eseménysorozatot szintén megrendeznék.

Fotó: Pesthy Márton/Napló/veol.hu
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Akció Kecskeméten a könnyebb iskolakezdésért Súlyos az esőzések és áradások hatása az áruszállításra Elbírálták a Zöld Busz Program első pályázatait Szélsőségesen alacsony a Nagy-sóstó vízszintje, beavatkozásra van szükség
Tovább a forrásra: veol.hu
Vissza
Hírfolyam