2021. június 19., Gyárfás
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egymillió forint értékű készüléket kapott az egri kórház

Tüdőhörgő-tükröző készüléket vásárolt a Round Table Hungary 3-as asztala az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Központi Aneszteziológiai és Intenzív Betegellátó osztályának.

A hasznos készülék – amihez két, 300 000 forintos speciális szkópot is beszereztek az adományozók – a koronavírusos fertőzéssel kezelt betegek kezelésében is hatékony. 

Az Egerben 30 éve működő Round Table 3-as asztala hálás köszönetét fejezi ki minden hozzájárulónak, aki önzetlen adományával segítette az eszközök megvásárlását. 

A gyűjtést támogatták és abban részt vettek: Agria Park és a Tesco áruház, a 212. sz. Bornemissza Gergely Cserkészcsapat cserkészei, középiskolás önkéntesek, Depresso Kávéház, Update Lowcarb Shop & Specialty Coffee Bar, Manooka kávézó, Mr. Sushi étterem, Kanapé bár, Hasznos Holmik sportruházat.

Az eszközöket dr. Gyetvai Róbert, az intenzív osztály főorvosa vette át az Asztal elnökétől, Dobai Ákostól Fotó: egerhirek.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: egerhirek.hu
Vissza
Hírfolyam