2022. augusztus 15., Mária
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Különös helyről kaptak támogatást a véradók

Mivel a koronavírus-járvány következtében a véradási kedv is kissé alábbhagyott, a Profi Autóiskola gondolt egyet, és úgy döntött, segít a véradók motivációjában: a vállalkozás ötszáz darab, egyenként 25 ezer forint értékű, átruházható ajándékszelvényt ajánlott fel a Vöröskereszt szentesi–csongrádi szervezetének. 

Kajtár Norbert, a Profi Oktató és Vizsgaközpont Kft. tulajdonosa maga is rendszeres véradó, a pandémiás veszélyhelyzetben pedig különösen fontosnak tartja, hogy minél többen adjanak vért.

Ennek az ösztönzéséhez szeretett volna hozzájárulni az elméleti képzéseiken felhasználható utalványokkal, amelyeket a következői időszak véradói között osztanak majd ki a szentesi térségben.

Sasvári Krisztina, a Vöröskereszt Csongrád-Csanád megyei igazgatója veszi át a felajánlásokat Kajtár Norberttől, a Profi Oktató és Vizsgaközpont Kft. tulajdonosától Fotó: Kárpáti Lajos/delmagyar.hu
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: delmagyar.hu
Vissza
Hírfolyam