2021. október 21., Orsolya
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Oltás előtt és után is segít az önkormányzat

Amióta pár hete elkezdődött a tömeges oltás, a regisztrációban és a szállításban is kérték már az önkormányzatok segítségét, de van, ahol a szervezésben is komoly szerep hárul rájuk – írja a vaol.hu.

Az oltással kapcsolatos regisztráció, illetve magának az oltásnak a megszervezése új kihívás volt minden érintettnek. A vaol.hu összeállításából kiderül, hogy az önkormányzatok segítő szerepe megkerülhetetlen.

Van, ahol folyamatosan egyeztetnek az illetékes háziorvosokkal, máshol rendelkezésre áll a falu busza, ha valaki nem tud máshogy eljutni az oltás helyszínére, de például a regisztrációban is segítettek már az önkormányzat munkatársai annak, aki kérte.

Németh József, Vasegerszeg polgármestere: Aki nem tudja megoldani az oltópontra való eljutást, annak segítünk Fotó: Unger Tamás/VN
Neked ajánljuk
Rászorulókat láttak vendégül Debrecenben A gyerekek mentális egészségéért kampányolnak Mekkora rizikóval járnak a mindennapi használati tárgyaink? Aláírásgyűjtés egy benzinmentes jövőért Őszi teendők: komposztálás, mulcsolás és megelőzés
Tovább a forrásra: vaol.hu
Vissza
Hírfolyam