2021. augusztus 4., Dominika, Domonkos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hétmillió forint értékben kapott vitaminokat az Ökumenikus Segélyszervezet

A BioTechUSA több mint 1800 doboz magas hatóanyag-tartalmú C-, D- és multivitamint ajánlott fel az Ökumenikus Segélyszervezetnek. A járványhelyzetben kiemelten fontos adományból több száz rászoruló, nehéz helyzetbe került család részesülhet országszerte.

A két intézmény 2021 februárjában kezdett partnerségi egyeztetésekbe, minek eredményeképpen a BioTechUSA magas hatóanyag-tartalmú C-, D- és multivitaminokat adományoz a segélyszervezetnek.

Az adomány magában foglal

  • 240 doboz, egyenként 250 darabos kiszerelésű Vitamin C 1000 Bioflavonoidst, amely többféle C-vitamin-forrást is tartalmaz, 
  • 600 doboz, egyenként 100 darabos kiszerelésű One-A-Day multivitamint, amely 12-féle vitamint tartalmaz, illetve
  • 1000 doboz, egyenként 60 darabos Vitamin D3-mat. 

Az adományt az Ökumenikus Segélyszervezet miskolci, szolnoki, orosházi és kastélyosdombói Családok Átmeneti Otthonaiban élő nélkülöző családokhoz, a szervezet boldogkőújfalui, kaposvári, szendrői és olaszliszkai Biztos Kezdet Gyerekházaiba járó kisgyermekes családokhoz, a dunavarsányi idősek otthonában élőkhöz, továbbá a csepeli, gyulai, illetve debreceni hajléktalanokat segítő intézmények támogatottjaihoz juttatja el.

Fotó: biotechusa.hu
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Ezekre van a legnagyobb szükségük a nélkülöző családoknak Súlyos az esőzések és áradások hatása az áruszállításra A BKK augusztusi akciója: hétfőnként diákbérlettel kedvezményes jegy váltható az állatkertbe Úgy tűnik, az új energiacímkéket még szoknunk kell
Tovább a forrásra: biotechusa.hu
Vissza
Hírfolyam