2022. július 1., Annamária, Tihamér
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Miénk itt a tér – Presser dalával üzentek

„A járványok, a válságok elmúlnak, de a művészet örök! Rajtad is múlik, hogy mikor találkozhatunk!” – üzeni Presser dalával a GetCloser Concerts által életre hívott összefogás – írja a koncert.hu.

Egy éve a koronavírus-járvány korlátozza az életünket. A művészek nem csinálhatnak színházat, nem tarthatnak koncertet. Nem tehetik azt, ami a szenvedélyük: élményt nyújtani a közönségnek. Nem mehetnek fel a színpadra, nem érezhetik azt, hogy szívük együtt dobban a nézőkével. Üresek a színházak és a koncerttermek – a közönség és a művészek közös terei.

Miénk itt a tér, mégsem lehetünk együtt...

Mindannyiunknak tenni kell azért, hogy minél gyorsabban véget érjen a járvány – üzeni a GetCloser Concerts, a Lumiere Filmiskola, a MoMKult, a VisionTeam és a VideoAssist.

Rajtad is múlik... Forrás: GetCloser Concerts Fotó: Kleb Attila

Szereplők: Balázs János, Egyed Bea, Gerendás Péter, Gryllus Dorka, Gyémánt Bálint, Harcsa Veronika, Miklósa Erika, Presser Gábor, Simon Kornél, Sztarenki Dóra, Thuróczy Szabolcs, Törőcsik Franciska és a Bonus Track Band: Fényes Gábor, Giret Gábor, Hudák Imre, Chris Mattheisen, Nemes Zoltán, Suga János, Szabó Tamás, Tóth Károly, Czipra Márton.

Zene: Presser Gábor
Rendező-operatőr: Salamon András
Producer: Kleb Attila, Vető Balázs

Neked ajánljuk
Használt mobilokkal segíthetünk A tengeri vírusok is a segítségünkre lehetnek Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: koncert.hu
Vissza
Hírfolyam