2021. június 19., Gyárfás
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy tonna friss gyümölcsöt kapott a hatvani kórház

Banán, narancs, citrom, kivi, mandarin...  Közös jótékonysági akció keretében egy tonna friss déligyümölcsöt adományozott a hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet dolgozóinak a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács és a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata.

A szervezetek az immunerősítő gyümölcsadománnyal nem csupán a támogatni igyekeztek a kórház közhasznú és kiemelkedő járványügyi fáradozásait, de köszönetünket is szerették volna kifejezni a mindennapi tiszteletre méltó helytállásukért.

Mindez egy országos program része, melynek keretében több kórháznak és a járvány frontvonalában dolgozóknak is nyújtanak hasonló támogatást több millió forint értékben.

Fotó: HISZ/hetek.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: hetek.hu
Vissza
Hírfolyam