2021. szeptember 18., Diána
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy tonna friss gyümölcsöt kapott a hatvani kórház

Banán, narancs, citrom, kivi, mandarin...  Közös jótékonysági akció keretében egy tonna friss déligyümölcsöt adományozott a hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet dolgozóinak a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács és a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata.

A szervezetek az immunerősítő gyümölcsadománnyal nem csupán a támogatni igyekeztek a kórház közhasznú és kiemelkedő járványügyi fáradozásait, de köszönetünket is szerették volna kifejezni a mindennapi tiszteletre méltó helytállásukért.

Mindez egy országos program része, melynek keretében több kórháznak és a járvány frontvonalában dolgozóknak is nyújtanak hasonló támogatást több millió forint értékben.

Fotó: HISZ/hetek.hu
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért
Tovább a forrásra: hetek.hu
Vissza
Hírfolyam