2021. augusztus 4., Dominika, Domonkos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy nyugdíjas orvos önkéntes oltópontot hozott létre Pécsváradon

A helyi lakosság nagy örömére Pécsváradon önként jelentkezett egy nyugdíjas orvos, hogy oltópontot hozhasson létre, így senkinek sem kell messzire utaznia az oltásért. Az idős doktor már 600 lakosnak be is adta a vakcinát.

Bíró Ferenc nyugdíjas háziorvos engedélyt kapott a kormányhivataltól és a Pécsi Tudományegyetem klinikai központjától, hogy a 4000 fős kisvárosban oltópontot hozzon létre, így a pécsváradiaknak nem kell az oltás miatt a 25 kilométerre lévő Komlóra utazniuk. 

A város és környékének hét háziorvosi körzetéből érkeznek ide az oltásról értesítettek. A nyugdíjas háziorvosnak ráadásul már egy szintén nyugállományba vonult kollégája is jelezte, ha szükséges, ő is segít, így kétszer annyi oltást tudnak majd beadni.

Fotó: hirtv.hu
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Ezekre van a legnagyobb szükségük a nélkülöző családoknak Súlyos az esőzések és áradások hatása az áruszállításra A BKK augusztusi akciója: hétfőnként diákbérlettel kedvezményes jegy váltható az állatkertbe Úgy tűnik, az új energiacímkéket még szoknunk kell
Tovább a forrásra: hirtv.hu
Vissza
Hírfolyam