2022. január 16., Gusztáv
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Közel 9 milliós adomány gyűlt össze a koronavírus miatt árván maradt kislánynak

A Baptista Szeretetszolgálat indított jótékonysági gyűjtést annak a kislánynak, aki a koronavírus-járvány következtében mindkét szülőjét elvesztette. A kezdeményezéshez több zenész és ismert ember is csatlakozott.

A szeretetszolgálat beszámolója szerint március 17-ig összesen 8 826 564 forint érkezett be a számlaszámaikra, amit az árván maradt kislány – aki anyai nagyszüleinél került elhelyezésre – teljes egészében megkap. 

Megköszönték a nagylelkű támogatók önzetlen segítségét, Mező Misinek, Vujity Tvrtkónak, Dobrády Ákosnak, a Road és Hooligans zenekaroknak pedig azt, hogy ismertségükkel segítették a felhívás meghirdetését.

Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere így nyilatkozott, miután értesült a sikeres gyűjtés során összegyűlt összegről:

„Mióta családapa lettem, még érzékenyebb vagyok arra, ha gyerekek kerülnek nehéz helyzetbe. Egyedi és megindító tragédia, ami Borostyánnal történt, s ez cselekvésre sarkallt. Örömteli, hogy barátaimmal és zenésztársaimmal felhívhattuk a figyelmet erre a történetre, és számomra is megerősítő megtapasztalni, hogy ebben a mostani nehéz helyzetben is ilyen önzetlenül tudtak segíteni a magyar emberek.”

A céladományok fogadását a segélyszervezet nem zárta le, így továbbra is lehet utalni a Baptista Szeretetszolgálat honlapján megtalálható számlaszámokra, a megfelelő közlemény feltüntetésével.

Kép: Shutterstock
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Tízezer élelmiszercsomagot osztanak ki a rászorulók között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést Még az Antarktiszra is eljutnak invazív fajok a világ minden tájáról 2022-ben is indul a Közös jövőnk környezetvédelmi verseny
Tovább a forrásra: szeretlekmagyarorszag.hu
Vissza
Hírfolyam