2021. június 20., Rafael
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

5,5 tonna élelmiszer a rászorulóknak

A megváltozott életkörülmények közt élő vasi családoknak gyűjtött a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász, aminek eredményeként 5,5 tonna tartós élelmiszert adományoztak a szombathelyi METRO Áruház vásárlói – írja a vaskarika.hu.

A gyűjtéssel a nagycsaládosokat, illetve azokat az embertársainkat támogatja a karitász, akiknek életkörülményei egyik pillanatról a másikra gyökeresen megváltoztak a járvány következtében.

Fotó: vaskarika.hu

A négy nap során 5,5 tonna tartós élelmiszer gyűlt össze az áruház nyitvatartási idejében a vásárlók felajánlásaként. Emellett 1 150 000 forint pénzbeli felajánlást – 1 millió forintot Kondor János vállalkozótól, 150 000 forintot Mándli Pétertől, a BPW-Hungária Kft. ügyvezetőjétől – is kapott a jószolgálati szervezet, amelyet szintén élelmiszer-vásárlásra fordít.

A gyűjtésből összeállított élelmiszercsomagokat a karitász a vasi és zalai plébániákhoz szállította, ahonnan a karitász önkéntesei eljuttatták azokat az érintett Vas megyei személyeknek, családoknak.

Neked ajánljuk
Helyi alapítvány segít a kiskőrösi mentősöknek Egészségügyi felszerelés a református szeretetszolgálatnak Sikeres a yogyakartai terepkísérlet Debreceni diákok nyerték meg a Kárpát-medencei klímavédelmi versenyt Műanyaghulladékból mennyei desszertek?!
Tovább a forrásra: vaskarika.hu
Vissza
Hírfolyam