2022. január 28., Karola, Károly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

380 milliós adomány az Országos Mentőszolgálatnak

A Groupama Biztosító – ügyfeleivel összefogva – különösen nagy adománnyal ajándékozta meg az Országos Mentőszolgálatot, hogy ezáltal is kifejezze háláját és nagyrabecsülését a mentők által a koronavírus-járvány alatt tanúsított emberfeletti munkáért és helytállásért.

A koronavírus járvány kevés pozitív hatásának egyike volt, hogy az emberek tavaly kevesebbet autózva kevesebb balesetet okoztak. Erre reagált tavaly év végén a Groupama Biztosító, amikor több mint 700 millió forintot ajánlott fel mintegy 250 ezer, egyedi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező ügyfele számára.

Az ügyfelek dönthettek arról, hogy kérik-e az arányosan egyhavi díjuknak megfelelő összeg visszautalását a számlájukra, vagy annak beszámítását a biztosítási díjukba, de felajánlhatták a pénzt jótékony célra is, mégpedig az Országos Mentőszolgálat munkájának segítésére. Az ügyfelek döntésének következtében a 700 millió forintból 380 millió forint a mentőszolgálat munkáját segíti a jövőben.

A kedvezményezett kiválasztásával a biztosító szerette volna kifejezni elismerését az Országos Mentőszolgálat munkatársai számára. Egyúttal ügyfeleinek is lehetővé szerette volna tenni, hogy adakozásukkal megköszönhessék a frontvonalban dolgozó mentősök helytállását. 

Bertrand Woirhaye, a Groupama Biztosító vezérigazgatója jelképesen átadja Csató Gábornak, az Országos Mentőszolgálat főigazgatójának a Groupama Biztosítónak az ügyfeleivel összefogásban gyűjtött 380 millió forintos adományát Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Neked ajánljuk
Közel 40 milliót gyűjtött a Lidl a Semmelweis Egyetemnek Béres Cseppet kaptak az egészségügyi dolgozók Jótékonysági futás a koronavírusban elhunyt kismama családjáért A lakosságra is számítanak a hétvégi fülesbagoly-felmérésben Így változik meg a Golf-áramlat működése
Tovább a forrásra: medicalonline.hu
Vissza
Hírfolyam