2021. április 14., Tibor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

500 rászoruló család kapott segítséget Komáromban

A város önkormányzata a járványidőszakban még nagyobb figyelmet fordít a rászoruló családok megsegítésére, húsvét előtt ismét tartós élelmiszert osztottak a nehéz helyzetbe jutott lakosok számára a Tám-Pont Család- és Gyermekjóléti Intézmény munkatársainak segítségével. 

Az önkormányzat csaknem két és fél millió forint értékben támogatta a kezdeményezést, így mintegy 500 család juthatott tartósélelmiszer-csomaghoz. A támogatásban részesülőket az intézmény munkatársai szakmai szempontok alapján választották ki, figyelembe véve a család nagyságát és anyagi helyzetét. A csomagokon kívül a Bocska Halászléfőző üzem további 500 fagyasztott halászléadagot is felajánlott az alkalomra.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Több mint 2000 pizzát kaptak a győri kórház dolgozói Friss tej és kenyér kerülhet a rászorulók asztalára az Auchan jóvoltából Hétmillió forint értékben kapott vitaminokat az Ökumenikus Segélyszervezet Mentális pandémia veszélyére figyelmeztetnek – Beszélgessünk egymással! Utolsó európai menedékükön orvhalászat veszélyezteti a Duna tokhalfajait
Tovább a forrásra: kemma.hu
Vissza
Hírfolyam