2022. augusztus 13., Ipoly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Óvodák kaptak fertőtlenítőadományt Somogy és Baranya megyében

A kaposvári HGA Biomed Gyógyszergyártó Kft. összesen százhúsz Somogy és Baranya megyei intézményt támogatott fertőtlenítőszerekkel, így az óvodáknak és gyerekházaknak legalább fél évig nem kell azokat megvásárolniuk. 

A HGA Biomed Gyógyszergyártó Kft. a koronavírus-járvány első hullámában önkormányzatokat, egészségügyi intézményeket és kórházakat támogatott, így most úgy döntöttek, a kisebb közösségeknek segítenek. 

A mezőcsokonyai Csillagvár Biztos Kezdet Gyerekház húsz liter fertőtlenítőszert kapott. Gyeneseiné Mészáros Bernadett, az intézmény munkatársa úgy nyilatkozott a sonline.hu-nak, hogy nagy segítség számukra a mostani adomány. Fokozottan ügyelnek a higiéniára, ezeket a termékeket pedig nehezen tudják beszerezni. Az intézmény bejáratánál helyeztek ki fertőtlenítő­adagolót, így a fél évre elegendő folyadékkal azt tudják majd feltölteni. A mezőcsokonyai mellett egy rinyakovácsi, kiskorpádi, kaposfői, gigei, szennai, gálosfai, kaposszerdahelyi, büssüi, göllei és két kaposvári intézményt támogatott fertőtlenítőszerrel a gyógyszergyártó.

Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: sonline.hu
Vissza
Hírfolyam