2021. október 21., Orsolya
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Összefogás Kisvárdán a helyi egészségügyi dolgozókért

A „Mozdulj! Kisvárda” elnevezésű jótékonysági kezdeményezés keretében a kisvárdai és környékbeli civilek, egyesületek, szervezetek, magánemberek és vállalkozók egy emberként fogtak össze, hogy a maguk eszközeivel segíthessenek és mondhassanak köszönetet az  egészségügyi dolgozóknak. 

A „Mozdulj! Kisvárda!” elnevezésű Facebook-csoportba már számos felajánlás érkezett a nap mint nap erejükön felül dolgozó egészségügyi szakemberek számára: akad közöttük szépségipari szolgáltatás, személyszállítás, bevásárlási és üdülési felajánlás, vércukorszint- és vérnyomásmérő, pulzoximéter, gyümölcsök és gyümölcslevek, kávé, illetve egy édesanya felajánlásból 100 darab kindertojás az egészségügyi dolgozók gyermekeinek.

Minden felajánló úgy és abban segít, amiben tud. S bár a legtöbb egészségügyben dolgozó elmondása alapján sokszor a kívülről kapott lelki támogatás, szeretet, bátorítás, együttérzés, az emberek empátiája mindennél többet ér, mégis örömmel, meghatódva látják és tapasztalják a tárgyi „szeretetet” is.

A kisvárdaiak és a környékbeliek a legkülönfélébb módokon mondanak köszönetet az egészségügyben dolgozóknak emberfeletti munkájukért Fotó: kisvarda.hu
Neked ajánljuk
Négyszázötvenen futottak egy jó ügyért A véradás fontosságára hívták fel a figyelmet a banki dolgozók Ismét önkéntesek jelentkezését várja a Vöröskereszt A klímaváltozás nem veszélyezteti az emberiség jóllétét? A tudósok 99,9 százaléka szerint az emberi tevékenység felelős a klímaváltozásért
Tovább a forrásra: kisvarda.hu
Vissza
Hírfolyam