2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ételcsomagokkal támogatja a járvány ellen küzdő egészségügyi dolgozókat a Spar

Hidegkonyhai ételadománnyal segíti az Etesd a dokit! kezdeményezés legújabb akciójának keretén belül a koronavírus-járvány elleni védekezésben részt vevő egészségügyi dolgozók munkáját a SPAR Magyarország: március végétől heti 1000 szendvicset ajándékoz a frontvonalban küzdőknek. 

„A koronavírus-világjárvány idején az első vonalban harcoló orvosok, ápolók, egészségügyi munkatársak, szakmai szervezetek munkáját jelentősen képesek segíteni a civilek, az üzleti élet szereplői és az állami szervek kooperációja. Ilyen önzetlen együttműködés az Etesd nonprofit közhasznú szervezet Etesd a dokit 3. nevű projektje is, amelyhez a SPAR ismét csatlakozik. A vállalat az egy évvel korábbi pénz- és élelmiszer-adományhoz hasonlóan újabb étkezési támogatást biztosít a járványügyi dolgozóknak”

– idézi a storeinsider.hu Maczelka Márkot, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetőjét.

Az Etesd a Dokit! civil kezdeményezés tevékenységét az áruházlánc 2020 tavaszán is támogatta, szendvicsekkel és másfél millió forint adománnyal. 

Fotó: storeinsider.hu
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért 140 elektromos Mini Coopert rendelt dolgozóinak a Deloitte Klímasemlegességre törekszik a Procter & Gamble
Tovább a forrásra: storeinsider.hu
Vissza
Hírfolyam