2021. június 23., Zoltán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Iskolabusszal érkezett az ajándék a kórházi dolgozóknak

Adományokkal megpakolva gördült be a KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolájának kisbusza március végén a kiskunhalasi kórház elé: az ajándékokat köszönetképpen küldte a környék lakossága a kórházi dolgozók számára, akik már hosszú hónapok óta folytatnak küzdelmet a betegekért, a járvány leküzdéséért.

A KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolája március közepén hirdette meg azt a gyűjtést, amelynek eredményeként a hónap végén csokoládét, kávét, teát, üdítőt, sós és édes kekszet, aprósüteményt vihettek az egészségügyi szakembereknek. A felhíváshoz sokan csatlakoztak, hogy így fejezzék ki hálájukat a kiskunhalasi kórház munkatársainak. 

Az akcióról előre egyeztettek Dittmayer Péter ápolási igazgatóval, így tisztában voltak azzal, mi az, aminek igazán örülnének a kórház dolgozói.

Az adományozók nem feledkeztek meg a Kiskőrösi Mentőállomás dolgozóiról sem, akiknek az iskola konyháján készült sós süteményt és rétest, valamint üdítőt és kávét vittek köszönetül. 

Fotó: baon.hu/Subáné Kiss Krisztina
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Több mint egy évtizede segít a környékbelieknek az edelényi alapítvány Áder János: a 21. század legfontosabb kérdése a víz Több mint egy évig vittek ebédet a rászorulóknak Kaposváron
Tovább a forrásra: baon.hu
Vissza
Hírfolyam