2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A birkózók is köszönetet mondtak a mentőknek

Egymillió forinttal támogatja a Magyar Birkózószövetség az Országos Mentőszolgálatot, hogy megköszönjék a mentőknek az európai olimpiai kvalifikációs versenyen végzett munkáját, illetve segítsék működésüket a koronavírus-járvány harmadik hullámában. 

„A koronavírus-járvány miatt feszített munkát végeznek a mentősök, emellett odaadó hozzáállást tapasztal többek között a sportvilág is tőlük. Ezzel a gesztussal szerettük volna felhívni a figyelmet a mentősök emberfeletti teljesítményére” – mondta a támogatás ünnepélyes átadóján Németh Szilárd, az MBSZ elnöke.

A világjárvány megtanított mindenkit arra, hogy összefogásra van szükség. Én a mostani birkózókkal való találkozást is az összefogás eredményeként fogom fel. A támogatásukat pedig a bajtársaim nevében köszönöm”

– idézi a nemzetisport.hu Győrfi Pált a Magyar Birkózószövetség adománya kapcsán.

Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára adta át a támogatásról szóló dokumentumot az Országos Mentőszolgálat képviselőinek, Engelbrecht Imre közép-magyarországi regionális igazgatónak  és Győrfi Pál szóvivőnek Fotó: MTI/Illyés Tibor
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért
Tovább a forrásra: nemzetisport.hu
Vissza
Hírfolyam