2022. január 17., Antal, Antónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A birkózók is köszönetet mondtak a mentőknek

Egymillió forinttal támogatja a Magyar Birkózószövetség az Országos Mentőszolgálatot, hogy megköszönjék a mentőknek az európai olimpiai kvalifikációs versenyen végzett munkáját, illetve segítsék működésüket a koronavírus-járvány harmadik hullámában. 

„A koronavírus-járvány miatt feszített munkát végeznek a mentősök, emellett odaadó hozzáállást tapasztal többek között a sportvilág is tőlük. Ezzel a gesztussal szerettük volna felhívni a figyelmet a mentősök emberfeletti teljesítményére” – mondta a támogatás ünnepélyes átadóján Németh Szilárd, az MBSZ elnöke.

A világjárvány megtanított mindenkit arra, hogy összefogásra van szükség. Én a mostani birkózókkal való találkozást is az összefogás eredményeként fogom fel. A támogatásukat pedig a bajtársaim nevében köszönöm”

– idézi a nemzetisport.hu Győrfi Pált a Magyar Birkózószövetség adománya kapcsán.

Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára adta át a támogatásról szóló dokumentumot az Országos Mentőszolgálat képviselőinek, Engelbrecht Imre közép-magyarországi regionális igazgatónak  és Győrfi Pál szóvivőnek Fotó: MTI/Illyés Tibor
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Tízezer élelmiszercsomagot osztanak ki a rászorulók között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést Még az Antarktiszra is eljutnak invazív fajok a világ minden tájáról 2022-ben is indul a Közös jövőnk környezetvédelmi verseny
Tovább a forrásra: nemzetisport.hu
Vissza
Hírfolyam