2022. augusztus 12., Klára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Önkéntesek segítik a Tolna Megyei Balassa János Kórházat

A Pécsi Egyházmegye Kórházlelkészsége eszközadományok mellett önkéntes munkával is támogatja a szekszárdi Tolna Megyei Balassa János Kórházat a koronajárvány elleni küzdelem harmadik hullámában. 

A Kórházlelkészség munkatársai az elmúlt időszakban több százezer forint értékben adományoztak olyan védőfelszereléseket (maszkokat, zsilipruhákat) a szekszárdi kórház számára, amelyeket a Covid-ellátást végző egészségügyi dolgozók napi szinten, nagy mennyiségben használnak.

Mindemellett márciustól már önkéntesek biztosításával is támogatják a kórház oltópontjának folyamatos működését. Az önkéntesek valamennyien fontos segítséget nyújtanak az oltásra érkezők eligazításában, a dokumentáció kitöltésében, az oltóponton való eligazodásban.

A kórház szükségleteinek és kérésének figyelembevételével összeállított adománycsomagot Dohány Zoltán atya, kórházlelkész, Petkó Tamás atya, a Szekszárdi Római Katolikus Plébánia plébánosa és Vég Beáta kórházlelkészségi koordinátor adta át dr. Németh Csaba intézményvezetőnek Fotó: tmkorhaz.hu
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: tmkorhaz.hu
Vissza
Hírfolyam