2021. július 29., Flóra, Márta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ingyenesen osztottak védőfelszerelést Sopronban

100 darab, egyenként tízezer forint értékű védőfelszerelést tartalmazó csomagot osztott ki április közepén a rászorulók között a Soproni Szociális Intézmény, amelyek maszkokat, felület- és kézfertőtlenítőt tartalmaztak.

A nehezebb helyzetben levők számára a legkisebb figyelmesség is hatalmas segítséget jelenthet a koronavírus-járvány elleni védekezésben. A Soproni Szociális Intézmény jóvoltából 100 olyan praktikus védőcsomag talált gazdára, amely nem csupán felületfertőtlenítő folyadékot és 2 db kézfertőtlenítő gélt, de 50 db egyszer használatos orvosi maszkot is tartalmazott.

Úgy gondolom, a pandémia legerősebb időszakát éljük, így nagyon fontos, hogy segítsünk azon embertársainkon, akik nem tudják megengedni maguknak ezen védőfelszereléseket. Vigyázzunk magunkra és egymásra

– idézi a sopronmedia.hu Péli Nikolettának, a Soproni Szociális Intézmény igazgatójának szavait az akcióval kapcsolatban. 

Fotó: Griechisch Tamás/sporonmedia.hu
Neked ajánljuk
Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Akció Kecskeméten a könnyebb iskolakezdésért Jótékonysági futás a bajai kórházért A kanadai hőhullámok ismét bebizonyították, hogy egyre gyorsuló felmelegedéssel kell számolnunk Kirívó a szárazság: szörnyű homokvihar falta fel az ősi kínai várost a Góbi sivatag szélén
Tovább a forrásra: sopronmedia.hu
Vissza
Hírfolyam