2021. május 19., Ivó, Milán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ingyenesen osztottak védőfelszerelést Sopronban

100 darab, egyenként tízezer forint értékű védőfelszerelést tartalmazó csomagot osztott ki április közepén a rászorulók között a Soproni Szociális Intézmény, amelyek maszkokat, felület- és kézfertőtlenítőt tartalmaztak.

A nehezebb helyzetben levők számára a legkisebb figyelmesség is hatalmas segítséget jelenthet a koronavírus-járvány elleni védekezésben. A Soproni Szociális Intézmény jóvoltából 100 olyan praktikus védőcsomag talált gazdára, amely nem csupán felületfertőtlenítő folyadékot és 2 db kézfertőtlenítő gélt, de 50 db egyszer használatos orvosi maszkot is tartalmazott.

Úgy gondolom, a pandémia legerősebb időszakát éljük, így nagyon fontos, hogy segítsünk azon embertársainkon, akik nem tudják megengedni maguknak ezen védőfelszereléseket. Vigyázzunk magunkra és egymásra

– idézi a sopronmedia.hu Péli Nikolettának, a Soproni Szociális Intézmény igazgatójának szavait az akcióval kapcsolatban. 

Fotó: Griechisch Tamás/sporonmedia.hu
Neked ajánljuk
Kulturális dolgozók végeznek önkéntes munkát a ceglédi kórházban Pfizer vakcinával támogatják az olimpiára készülő sportolókat Klímaberendezést kapott a mentőállomás Az emberiség nagy céljai egymást támogatva is teljesülhetnek Szabadtéri és online kiállításon is megcsodálhatjuk Máté Bence alkotásait
Tovább a forrásra: sopronmedia.hu
Vissza
Hírfolyam