2021. május 19., Ivó, Milán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Női kézisek is segítenek az anya nélkül maradt testvéreknek

7 millió forint adománnyal csatlakozik az olimpiára kijutott magyar női kézilabda-válogatott, a szakmai stáb és a Magyar Kézilabda Szövetség szakági vezetősége a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtéséhez, amellyel a koronavírusban elhunyt hétgyermekes édesanya családját szeretnék segíteni. 

Több médium is hírt adott egy szentistváni család tragédiájáról: lélegeztetőgépre kötve, öntudatlan állapotban adott életet legkisebb gyermekének, majd néhány nappal később belehalt a Covid-fertőzésbe egy családanya. Szerencsére a kicsi jól van, ám az édesapának, Zsoltnak most hét gyermeket kell teljesen egyedül ellátnia úgy, hogy közülük az egyik még csecsemő.

A Baptista Szeretetszolgálat indított gyűjtést a család megsegítésére, amelyhez az olimpiára kijutott magyar női kézilabda-válogatott is csatlakozott. Felajánlásuk mellett Kovacsics Anikó csapatkapitány egy, az együttes által aláírt mezt is jótékonysági licitre bocsátott a család megsegítése érdekében.

A Kovacsics Anikó által jótékonysági licitre bocsátott mez már elkelt, árával teljes egészében a szentistváni családot támogatják Fotó: heol.hu
Neked ajánljuk
Kulturális dolgozók végeznek önkéntes munkát a ceglédi kórházban Pfizer vakcinával támogatják az olimpiára készülő sportolókat Klímaberendezést kapott a mentőállomás Az emberiség nagy céljai egymást támogatva is teljesülhetnek Szabadtéri és online kiállításon is megcsodálhatjuk Máté Bence alkotásait
Tovább a forrásra: heol.hu
Vissza
Hírfolyam