2021. október 21., Orsolya
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hétmillió forint értékben adományoztak vitamint Óbudán

Az óbudai székhelyű BioTechUSA társadalmi felelősségvállalási programjának részeként hétmillió forint értékben adományozott multivitamint Óbuda-Békásmegyer önkormányzatának, amit a kerület leginkább rászoruló lakosai között fognak szétosztani.

Az óbudai önkormányzat nagy hangsúlyt fektet a hátrányos helyzetű családok, időskorúak és fogyatékossággal élő személyek támogatására, szociális támogató intézményei közvetítésével pedig nemcsak krízishelyzetben, de életminőségük javításában is napi szintű segítséget nyújt a harmadik kerület polgárainak.

A BioTechUSA jóvoltából mintegy 1800 doboz, összesen 182 200 darab One-A-Day multivitamint oszthatnak szét 2000 helyi lakos között. 

Az adomány az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ, az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény és az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ munkatársaihoz, valamint az intézmények látókörében élő gyermekekhez, nyugdíjasokhoz, hajléktalan emberekhez, megváltozott munkaképességűekhez, fogyatékkal élőkhöz és támogatott családokhoz jut majd el.

Fotó: obuda.hu
Neked ajánljuk
Négyszázötvenen futottak egy jó ügyért A véradás fontosságára hívták fel a figyelmet a banki dolgozók Ismét önkéntesek jelentkezését várja a Vöröskereszt A klímaváltozás nem veszélyezteti az emberiség jóllétét? A tudósok 99,9 százaléka szerint az emberi tevékenység felelős a klímaváltozásért
Tovább a forrásra: obuda.hu
Vissza
Hírfolyam