2021. május 19., Ivó, Milán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Langallóval kedveskedtek az egészségügyi dolgozóknak Kalocsán

Húsvéti jótékonysági akciójuk után ismét mosolyt csaltak az arcokra a Békés Kalocsáért Egyesület önkéntesei: akkor az oltópont dolgozóit lepték meg egy ételosztással, most a kalocsai Covid-osztály dolgozóinak sütöttek kemencés lángost és langallót, három egymást követő napon. 

Az egyesület elnöke, Bolváriné Gertner Anikó a Korona Rádiónak mesélt arról, hogy a lángos és langalló sütése után nem állnak meg: már körvonalazódik a következő akció időpontja, amelyet közösségteremtő szándékkal szeretnének megtartani mindazok számára, akik hozzájárultak a jótékonysági megmozdulások sikeréhez.

A szervezet vezetője hangsúlyozta, munkájuk alappillére a segítségnyújtás, éppen ezért minden olyan alkalmat megragadnak, amikor – még ha kicsivel is, de –  támogathatják a rászorulókat.

Kemencés lángos és langalló érkezett a kalocsai Szent Kereszt Kórház Covid-osztályára Fotó: koronafm100.hu
Neked ajánljuk
Kulturális dolgozók végeznek önkéntes munkát a ceglédi kórházban Pfizer vakcinával támogatják az olimpiára készülő sportolókat Klímaberendezést kapott a mentőállomás Az emberiség nagy céljai egymást támogatva is teljesülhetnek Szabadtéri és online kiállításon is megcsodálhatjuk Máté Bence alkotásait
Tovább a forrásra: koronafm100.hu
Vissza
Hírfolyam