2021. október 23., Gyöngyi
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Segítség a jászberényi kórház dolgozóinak

A Coop Online Kft. egymillió forint értékű vásárlási utalványt ajánlott fel a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház dolgozóinak, ezzel csatlakozott a Fornetti Group kihívásához – adta hírül a szoljon.hu.

Sós József, a Co-op Star Zrt. marketingasszisztense beszámolt arról, hogy a Fornetti Group dr. Novák Hunor gyermekorvos kezdeményezése nyomán adománygyűjtő kihívást indított, amellyel támogathatók a hazai egészségügyi intézmények és azok dolgozói a járvány elleni küzdelemben. A kihívás legfőbb célja, hogy minél hamarabb, minél több egymillió forintos felajánlás gyűljön össze a gazdasági élet szereplőitől a kórházak megsegítésére. Ehhez a kihíváshoz csatlakozott a Co-op Star Zrt. cégcsoporthoz tartozó Coop Online Kft., amely egymillió forint értékű vásárlási utalványt ajánlott fel a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház dolgozóinak.

Pogácsával is ellátták az oltópontokon dolgozókat. Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock

A Co-op Star Zrt. ezzel egyidejűleg a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban lévő oltópontokon dolgozóknak két héten át mindennap tíz kiló pogácsát, száz darab almát és negyven üveg ásványvizet juttatott el.

Neked ajánljuk
Rászorulókat láttak vendégül Debrecenben A gyerekek mentális egészségéért kampányolnak Mekkora rizikóval járnak a mindennapi használati tárgyaink? A globális felmelegedés több vesebetegséghez vezethet Kapszulákból származó kávézacc táplálja a pannonhalmi levendulamezőket
Tovább a forrásra: szoljon.hu
Vissza
Hírfolyam