2022. május 24., Eliza, Eszter
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Segítség a jászberényi kórház dolgozóinak

A Coop Online Kft. egymillió forint értékű vásárlási utalványt ajánlott fel a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház dolgozóinak, ezzel csatlakozott a Fornetti Group kihívásához – adta hírül a szoljon.hu.

Sós József, a Co-op Star Zrt. marketingasszisztense beszámolt arról, hogy a Fornetti Group dr. Novák Hunor gyermekorvos kezdeményezése nyomán adománygyűjtő kihívást indított, amellyel támogathatók a hazai egészségügyi intézmények és azok dolgozói a járvány elleni küzdelemben. A kihívás legfőbb célja, hogy minél hamarabb, minél több egymillió forintos felajánlás gyűljön össze a gazdasági élet szereplőitől a kórházak megsegítésére. Ehhez a kihíváshoz csatlakozott a Co-op Star Zrt. cégcsoporthoz tartozó Coop Online Kft., amely egymillió forint értékű vásárlási utalványt ajánlott fel a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház dolgozóinak.

Pogácsával is ellátták az oltópontokon dolgozókat. Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock

A Co-op Star Zrt. ezzel egyidejűleg a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban lévő oltópontokon dolgozóknak két héten át mindennap tíz kiló pogácsát, száz darab almát és negyven üveg ásványvizet juttatott el.

Neked ajánljuk
Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Nem kóbor kiskutya volt, amit befogadott egy amerikai család Pénzzel honorálja a csikkek összegyűjtését a katalán kormány A klímaváltozás harmincszorosára növelte a hőhullámok valószínűségét
Tovább a forrásra: szoljon.hu
Vissza
Hírfolyam