2021. május 10., Ármin, Pálma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Segítség a jászberényi kórház dolgozóinak

A Coop Online Kft. egymillió forint értékű vásárlási utalványt ajánlott fel a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház dolgozóinak, ezzel csatlakozott a Fornetti Group kihívásához – adta hírül a szoljon.hu.

Sós József, a Co-op Star Zrt. marketingasszisztense beszámolt arról, hogy a Fornetti Group dr. Novák Hunor gyermekorvos kezdeményezése nyomán adománygyűjtő kihívást indított, amellyel támogathatók a hazai egészségügyi intézmények és azok dolgozói a járvány elleni küzdelemben. A kihívás legfőbb célja, hogy minél hamarabb, minél több egymillió forintos felajánlás gyűljön össze a gazdasági élet szereplőitől a kórházak megsegítésére. Ehhez a kihíváshoz csatlakozott a Co-op Star Zrt. cégcsoporthoz tartozó Coop Online Kft., amely egymillió forint értékű vásárlási utalványt ajánlott fel a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház dolgozóinak.

Pogácsával is ellátták az oltópontokon dolgozókat. Képünk illusztráció Fotó: Shutterstock

A Co-op Star Zrt. ezzel egyidejűleg a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban lévő oltópontokon dolgozóknak két héten át mindennap tíz kiló pogácsát, száz darab almát és negyven üveg ásványvizet juttatott el.

Neked ajánljuk
Önkéntesként segített Ember Márk Adomány az Országos Mentőszolgálatnak A természetre is fenyegetést jelent a járványhulladék Hidrogénerőmű a kert végében? – Nincs messze a megoldás Extrém szélsebességű viharokat okoz a klímaváltozás Magyarországon
Tovább a forrásra: szoljon.hu
Vissza
Hírfolyam