2022. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Adomány az Országos Mentőszolgálatnak

Ezer vércukormérő készüléket kap az Országos Mentőszolgálat Alapítvány a 77 Elektronika Kft.-től, amely már háromezer telemedicinás rendszerrel összekapcsolható eszközzel segítette a járvány alatt az egészségügyet – írja az azuzlet.hu.

A weboldal cikke szerint a közel laboratóriumi pontosságú, telemedicinás rendszerrel összekapcsolható vércukormérők lehetővé teszik, hogy a mentősök kiérkezéskor gyorsan és hatékonyan állapítsák meg a koronavírus által különösen veszélyeztetett, ellátásra szoruló cukorbetegek vércukorszintértékét.

Ezer vércukorszintmérő készüléket kapott a Mentőszolgálat. Fotó:  Dcont

Az orvostechnikai cég emellett újabb ezer háziorvosnak is ingyenesen eljuttatja korszerű készülékeit, így a koronavírus-járvány kitörése óta már a magyar háziorvosok harmada, összesen kétezer praxis kapta meg díjmentesen a betegellátásban fontos gyógyászati segédeszközt.

Neked ajánljuk
18 millió forintot gyűjtött a menekülteknek a CIB Bank Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Nem kóbor kiskutya volt, amit befogadott egy amerikai család Amerikában szigorúbb szabályokra számíthatnak a fenntartható alapok Gyereknapon nosztalgiavillamos röpít Hűvösvölgybe
Tovább a forrásra: azuzlet.hu
Vissza
Hírfolyam