2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy egész város fogott össze a tiszakécskei családért

A tiszakécskei Bugyi András április 11-én hunyt el koronavírus-fertőzés következtében, mindössze 36 évesen. András a feleségét, Erikát és két kisgyermekét, Bandikát és Mátét hagyta itt, akikért most összefogtak a tiszakécskeiek – írja a beol.hu.

Erika és a fiúk megsegítésére gyűjtés indult Fotó: baon.hu/ Bús Csaba

Erika és András 15 éve ismerték egymást, azóta voltak egy pár, és tavaly november 28-án házasodtak össze. Két gyerekük született, Bandikát és Mátét imádta az édesapa, akinek az volt az álma, hogy a fiaiból vízilabdázó vagy futballista váljon, gyakran beszélt arról, mennyire várja, hogy edzésre vigye őket. Azon dolgozott, hogy méltó körülményeket teremtsen családjának: elkezdte a házuk felújítását, kertet gondozott, ami a halálával félbemaradt.

Elhivatottan szolgált rendőrként: számára ez hivatás volt, mindig arról álmodott, hogy kék egyenruhát öltsön, és sokat küzdött azért, hogy ez megvalósuljon – idézi fel a portál. Andrást a kollégái is gyászolják, a Tiszakécskei Rendőrőrs járőrparancsnokának özvegyéért és gyermekeikért összefogtak a tiszakécskeiek, hiszen a tanítónőként dolgozó Erikának a jövőben egy fizetésből kell eltartania gyermekeit, miközben fizeti a ház hitelét is. Gyűjtést indítottak, mert most az anyagi hozzájárulás jelenti a legnagyobb segítséget.

Ha valaki szeretné segíteni a családot, az Bugyi-Lovas Erikának az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.-nél vezetett, 51700186-15421962-00000000-s bankszámlaszámán keresztül teheti meg.

Neked ajánljuk
Nem kóbor kiskutya volt, amit befogadott egy amerikai család Sokrétű segítséget nyújt Óbuda Útnak indult a női rendek segélyszállítmánya is Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: beol.hu
Vissza
Hírfolyam