2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Bajba jutott színésztársainak segítene Molnár Gusztáv

Miután ő maga rengeteg felajánlást kapott segélykérő üzenetére, Molnár Gusztáv színész most hasonlóan nehéz helyzetbe került kollégáinak szeretne segíteni – írja a Blikk. 

Annyi segítséget kapott, hogy most ő is segíteni szeretne Fotó: Grnák József

A Drága örökösök Szlávenjeként ismertté vált színész nemrég a Facebookon kért segítséget, alkalmi munkát, megoldást keresett, amíg beindul újra a szakmai élete. A Blikknek elmondta, hogy megható, mennyien ajánlották fel a támogatásukat, még kisgyerekek is küldtek volna a zsebpénzükből, és konkrét állásajánlatokat is kapott. 

Ugyanakkor azzal is szembesülnie kellett, mennyi kollégája van hasonló helyzetben. Éppen ezért nekik is segíteni szeretne. 

Szeretném, ha jelentkeznének olyan kollégáim, akik hasonló helyzetben vannak, hátha most már én is tudok segíteni nekik. Elindult egy mozgalom, és én szeretnék ebben részt venni, amíg nem indul be újra a szakmai életem.

Neked ajánljuk
Covid-árvák kaptak ajándékokat Díjazták az egyetemi önkénteseket Egy sokoldalú illóolaj, amely egy háztartásból sem hiányozhat Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért
Tovább a forrásra: blikk.hu
Vissza
Hírfolyam