2022. január 17., Antal, Antónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Bajba jutott színésztársainak segítene Molnár Gusztáv

Miután ő maga rengeteg felajánlást kapott segélykérő üzenetére, Molnár Gusztáv színész most hasonlóan nehéz helyzetbe került kollégáinak szeretne segíteni – írja a Blikk. 

Annyi segítséget kapott, hogy most ő is segíteni szeretne Fotó: Grnák József

A Drága örökösök Szlávenjeként ismertté vált színész nemrég a Facebookon kért segítséget, alkalmi munkát, megoldást keresett, amíg beindul újra a szakmai élete. A Blikknek elmondta, hogy megható, mennyien ajánlották fel a támogatásukat, még kisgyerekek is küldtek volna a zsebpénzükből, és konkrét állásajánlatokat is kapott. 

Ugyanakkor azzal is szembesülnie kellett, mennyi kollégája van hasonló helyzetben. Éppen ezért nekik is segíteni szeretne. 

Szeretném, ha jelentkeznének olyan kollégáim, akik hasonló helyzetben vannak, hátha most már én is tudok segíteni nekik. Elindult egy mozgalom, és én szeretnék ebben részt venni, amíg nem indul be újra a szakmai életem.

Neked ajánljuk
Különleges figyelmesség a Szent Margit Kórház oltási központjában dolgozóknak Koronavírusban elhunyt bajtársaik családjainak gyűjtenek a mentők A Campus Fesztivál is támogatta a Regőczi Alapítványt Még az Antarktiszra is eljutnak invazív fajok a világ minden tájáról 2022-ben is indul a Közös jövőnk környezetvédelmi verseny
Tovább a forrásra: blikk.hu
Vissza
Hírfolyam