2022. augusztus 20., István
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A koronavírus-árvákért énekelnek a sztárok a TV2 jótékonysági műsorában

Népszerű sztárok közreműködésével szeretne minél több pénzt gyűjteni május 30-án a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek azoknak a gyerekeknek, akik a koronavírus-járvány következtében veszítették el a szüleiket.

A járvány harmadik hullámában több száz gyermek vesztette el egyik vagy mindkét szülőjét, az ő támogatásukra hozta létre Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a Regőczi István Alapítványt. A Neked énekelek gálaestre érkezett adományok, amelyeket a Nemzeti Összefogás vonalán és számlaszámán lehet majd felajánlani, teljes egészében az alapítványhoz kerülnek.

A csatorna felkérésére május 30-án 18 óra 55 perctől a jó ügy érdekében színpadra lép többek között

  • Leslie Mandoki, Demjén Ferenc, Miklósa Erika, Balázs János, Palya Bea, Molnár Ferenc Caramel, Horváth Charlie, Tóth Vera, Gryllus Dorka, Kulka János, Wolf Kati, Király Linda, Tolvai Reni, Majka & Curtis, Nika, Tóth Gabi, az Irie Maffia, a Margaret Island, a Bagossy Brothers, Pápai Joci, az Urban Verbunk,
    Radics Gigi és a Cotton Club Singers.

A Séfek séfe csapatkapitányai, Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor pedig a műsor ideje alatt a Séf asztala éttermében készítenek el egy különleges menüt, amelyre szintén licitálni lehet majd.

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: sonline.hu
Vissza
Hírfolyam