2021. június 18., Arnold, Levente
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Maszkok és fertőtlenítők érkeztek Nyíradonyba

A helyi református egyházközség a Hetey Sándor Református Szeretetotthon készletének egy részét, húszezer darab egyszer használatos szájmaszkot és százhúsz liter kézfertőtlenítő folyadékot adományozott a nyíradonyi önkormányzatnak, hogy eljuttassák azokat a leginkább rászorulóknak. 

Tasó Béla polgármester köszönte meg az önkormányzat nevében a nyíradonyi református egyházközség felajánlását, amelyet a településen működő általános és középiskolás tanulóknak juttatnak el. Az önkormányzat mellett a nyíradonyi református gyülekezet 30-40 családból álló roma missziója, valamint Fülöp, Nyírábrány, Nyírmártonfalva, Nyíracsád és Vámospércs református gyülekezetei is részesültek az adományból.

Fotó: Blascsák Kata/haon.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához A Tisza nevében – Megdöbbentő film a folyó menti hulladékhegyekről (dokumentumfilm) A műanyaghulladék az invazív fajok terjedéséhez is hozzájárul
Tovább a forrásra: haon.hu
Vissza
Hírfolyam