2022. január 18., Piroska
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Maszkok és fertőtlenítők érkeztek Nyíradonyba

A helyi református egyházközség a Hetey Sándor Református Szeretetotthon készletének egy részét, húszezer darab egyszer használatos szájmaszkot és százhúsz liter kézfertőtlenítő folyadékot adományozott a nyíradonyi önkormányzatnak, hogy eljuttassák azokat a leginkább rászorulóknak. 

Tasó Béla polgármester köszönte meg az önkormányzat nevében a nyíradonyi református egyházközség felajánlását, amelyet a településen működő általános és középiskolás tanulóknak juttatnak el. Az önkormányzat mellett a nyíradonyi református gyülekezet 30-40 családból álló roma missziója, valamint Fülöp, Nyírábrány, Nyírmártonfalva, Nyíracsád és Vámospércs református gyülekezetei is részesültek az adományból.

Fotó: Blascsák Kata/haon.hu
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Ha drámai kérdésekről van szó, a színház eszközei segíthetik a megértést Matolcsy György: A központi bankokat be kell vonni a klímaváltozás elleni háborúba
Tovább a forrásra: haon.hu
Vissza
Hírfolyam