2021. június 23., Zoltán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Civilek segítettek a sátoraljaújhelyi kórháznak

Sárospataki civilek közel ötszázezer forintos ajándékcsomaggal köszönték meg a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház dolgozóinak emberpróbáló munkáját, hogy ezzel is hozzájáruljanak a mindennapjaik megkönnyítéséhez. 

Dr. Kovács Lajos, a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház megbízott igazgatója köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik figyelnek rájuk és segítenek:

Ezt a fajta figyelmet és segítséget éreztük már a a járvány első hullámában is, de november óta, mióta a betegszám növekedett, folyamatosan érkeznek a támogatások cégek, magánszemélyek részéről. Mindenfajta támogatás segítség, mindenfajta olyan jellegű figyelmesség, ami a dolgozóinkat és az orvosainkat méltatja, jólesik.

A kórházban dolgozók számtalan alkalommal vehettek már át enni- és innivalót lakosoktól, vállalkozóktól, és az egyes osztályok is többször kaptak különböző orvosi eszközökből és egészségügyi munkát segítő kiegészítőkből álló csomagot. A sárospataki civilek mostani adománya vérvételi leszorítókat, vércukormérőt és tesztcsíkokat, száloptikás laringoszkópszettet, lábtámasztó párnákat, vérnyomásmérőket, ózongenerátort, érintésmentes lázmérőt és pulzoximétereket tartalmazott.

Fotó: sarospatak.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Több mint egy évtizede segít a környékbelieknek az edelényi alapítvány Áder János: a 21. század legfontosabb kérdése a víz Több mint egy évig vittek ebédet a rászorulóknak Kaposváron
Tovább a forrásra: sarospatak.hu
Vissza
Hírfolyam