2022. január 19., Márió, Sára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

50 millió forint az Auditól a Petz Kórháznak

Az Audi Hungaria negyedszer támogatja a győri kórházat a koronavírus elleni küzdelemben. Ezúttal 50 millió forinttal segítik az egészségügyi intézményt – írja a Kisalföld.hu.

A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház képviseletben dr. Jávor László, a kórház főigazgatója és dr. Dézsi Csaba András polgármester vette át az adományt Alfons Dintertől, az Audi Hungaria igazgatóságának elnökétől Fotó: Csapó Balázs/Kisalföld

A vállalat a koronavírus kitörése óta összesen 200 millió forinttal segítette a régió egészségügyi és szociális intézményeit. A korábbi adomány a győri kórháznak lélegeztetőgépek, valamint speciális védőruházatok beszerzését tette lehetővé.

Az Audi Hungaria ezzel nemcsak segíteni szeretné a pandémia elleni küzdelmet, hanem megköszönni is az egészségügyben és a szociális intézményekben dolgozók áldozatkész és kitartó munkáját. A nap minden órájában elkötelezetten végzik hivatásukat, amivel életeket mentenek.

Neked ajánljuk
Különleges figyelmesség a Szent Margit Kórház oltási központjában dolgozóknak Koronavírusban elhunyt bajtársaik családjainak gyűjtenek a mentők A vírusidőszakban már minden második magyar ember vállalt kutyát Részletes „szemétkisokost” tett közzé az MNB A klímaváltozás súlyos károkat okoz az északi-sarkvidéki infrastruktúrában
Tovább a forrásra: kisalfold.hu
Vissza
Hírfolyam