2021. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Oltóközpontban önkénteskedik Peller Károly

Az Operettszínház művésze, Peller Károly reméli, hogy hamarosan ismét színpadra léphet, de addig sem szeretne tétlenkedni. Ezért a háziorvosával konzultálva úgy döntött, önkéntes munkát vállal az egészségügyben. A kistarcsai oltóközpontban önkénteskedik, részt vesz a betegirányításban és az adminisztrációs feladatokban is – írja a blikk.hu.

Peller Károly a kistarcsai oltóponton önkénteskedik Fotó: TV2

A cikk felidézi, hogy Peller Károly a háziorvosától tudta meg, milyen területeken van szükség leginkább az önkéntesekre. „Említette, hogy az oltás mennyi plusz adminisztrációval jár, hogy a betegirányítást meg kell oldani, hiszen volt, aki megpróbált belógni oltásra. Azon gondolkodott, hogy önkénteseket toboroz, én pedig azonnal felajánlottam a segítségem” – mondta egy rádiós interjúban a színész, aki Kistarcsán teljesít „szolgálatot”.

„Van, hogy a betegek irányításában segítek. A múltkor lázat mértem és ellenőriztem, hogy a belépő rajta van-e az aznapi oltási listán. Előtte pedig az adminisztrációs pultnál segédkeztem a papírmunkával” – árulta el, hozzátéve, reméli, hogy hamarosan visszatérhet a színpadra.

Neked ajánljuk
Covid-árvák kaptak ajándékokat Díjazták az egyetemi önkénteseket Egy sokoldalú illóolaj, amely egy háztartásból sem hiányozhat Környezetvédelmi stratégiájának részeként zöldíti gépjárműflottáját a Vodafone Három év alatt harminc százalékkal csökkent a koalák száma
Tovább a forrásra: blikk.hu
Vissza
Hírfolyam