2021. június 19., Gyárfás
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Házhoz megy a segítség Szegeden

A Karitáció Alapítvány megállás nélkül támogatja a nehéz sorsú szegedieket: a közelmúltban újabb harminc családot segítettek tartós élelmiszerekkel és tisztálkodási termékekkel a „Fogadj Örökbe Egy Családot Dél-Magyarországon” nevű programjuk keretében.

Az alapítvány elnöke, Szécsényi Barnabás elmondása szerint a segítséget kérők száma megtriplázódott a pandémia idején: heti rendszerességgel keresik meg őket segítségért. A „Fogadj Örökbe Egy Családot Dél-Magyarországon” nevű program azzal a céllal indult útjára, hogy átsegítse a nélkülöző családokat ezen a nehéz időszakon, hogy talpra tudjanak állni, és olyan életet tudjanak folytatni, mint a pandémia előtt.

Fotó: Karitáció Alapítvány/szeged.hu
Neked ajánljuk
Önkéntesek jelentkezését várja az Idősek Barátai Program Több önzetlen segítségre van szükség most, mint korábban Milliós felajánlás érkezett Áder Jánosék koronavírus-árvákat felkaroló alapítványához Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: szeged.hu
Vissza
Hírfolyam