2022. január 21., Ágnes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nagyszénáson is koronavírus-árváknak gyűjtenek

Tragikusan fiatalon, mindössze 45 évesen hunyt el a koronavírus következtében Deák Balázs, a Nagyszénás SE labdarúgócsapatának klubelnöke. Árván maradt gyermekeiért egy emberként mozdult meg az egész község, barátai, kollégái és sporttársai. 

A mi fájdalmunk eltörpül amellett, amit most két gyermeke, a 18 éves Balázs és a 15 esztendős Barni érez. A gyász ugyanis rövid időn belül már kétszeresen sújtja a fiúkat, hiszen 2 éve édesanyjukat is elveszítették, így szülők és támasz nélkül maradtak. Hála a gyors baráti összefogásnak, a fiúk a lehetőséghez képest jól vannak, szeretetben és odafigyelésben élik életüket. Mindezek ellenére sokan vagyunk, akik szeretnénk segíteni nekik. Nem csak lelki támaszt nyújtani ebben a fájdalmas és tragikus helyzetben. Arra gondoltunk, hogy nem engedjük el a fiúk kezét, és több régi barát felügyeletével egy bankszámlát nyitottunk a fiúknak

– írják közleményükben Deák Balázs kollégái és barátai. Aki szeretne csatlakozni az összefogáshoz, a Takarékbank – Deák Balázs 50432033-10002481 számlaszámon (IBAN SZÁM: HU71-5043-2033-1000-2481-0000-0000) megteheti.

Fotó: Pixabay
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Hálóba gabalyodott, sérült bálnára bukkantak az Antarktiszon Hogyan hasznosulhat a kidobott fenyőfa?
Tovább a forrásra: beol.hu
Vissza
Hírfolyam