2022. január 19., Márió, Sára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Sok kutyus marad gazda nélkül a járvány miatt

A koronavírus-járvány következtében sok kutya veszítette el gazdáját, egy részük pedig sajnos a gyepmesteri telepre kerül. Az idősebb, keverék állatok vannak a legreménytelenebb helyzetben. A Vigyél Haza Alapítvány felkarolta a nehéz helyzetben lévő kutyusokat.

Alapítványunk nem menhely, a nehéz sorsú kutyusokat ideiglenes befogadóknál és családi kutyapanziókban helyezzük el. Gondozzuk, gyógyítjuk, ápoljuk őket, amíg örökbe nem tudjuk adni. Ez idős állatok esetében sokkal nehezebb, pedig valamennyien különlegesek, sokat tapasztalt, bölcs és toleráns állatok. Leginkább egy jó érzésű, törődő gazdára lenne szükségük, és olyan szabályozásra, amely megvédi őket

– idézi a borsonline.hu a Vigyél Haza Alapítvány alapítóját, Óvári Andrást. 

Aki örökbe szeretne fogadni egy gazdára, szeretetre vágyó kutyust, vagy egyéb módon támogatná az alapítvány munkáját, a Vigyél haza weboldalán minden szükséges információt megtalál. 

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést 2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány A Stellantis mostantól csak elektromos hajtással kínálja a kisbuszait és nagy autóit Óriási jéghalkolóniára bukkantak a Weddell-tengerben (videóval)
Tovább a forrásra: borsonline.hu
Vissza
Hírfolyam