2022. január 17., Antal, Antónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szállásutalványokkal mondtak köszönetet a mentőknek

A legnagyobb hévízi szálloda szállás- és wellnessutalványokkal köszönte meg a helyi mentők megfeszített munkáját, az Országos Mentőszolgálat és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara munkatársainak és családtagjaiknak pedig kedvezményes üdülési lehetőséget ajánlottak fel.

Napi száznál is több esetben riasztották az év eleje óta a Zala megyei mentőket, többségében a koronavírus-járványhoz köthető esetekhez, ami megnövekedett fizikai és mentális terhelést jelentett a mentőszolgálat dolgozói számára. A nehézségek ellenére is sikerült azonban jól helytállniuk – ezt szeretné most a maga eszközeivel megköszönni nekik a legnagyobb hévízi szálloda, a NaturMed Hotel Carbona wellness- és szállásutalványokkal.

Az egészségügyben dolgozók szélesebb körére is gondoltak: kedvezményes üdülési lehetőséget ajánlanak fel az Országos Mentőszolgálat és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara munkatársainak és családtagjaiknak.

Fontos, hogy a nehéz időszakot követően a kollégák ki tudják pihenni a fizikai és lelki megterheléseket, így nagy örömmel fogadták a szálloda felajánlását

– idézi dr. Lórántfy Máriát, az Országos Mentőszolgálat Nyugat-dunántúli Regionális Mentőszervezetének igazgatóját a hellovidek.hu. 

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai a mentők napja alkalmából rendezett ünnepségen  Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Neked ajánljuk
Különleges könyv is szerepel a Jónak lenni jó! kampány felajánlásai között Tízezer élelmiszercsomagot osztanak ki a rászorulók között Nagy Tímea vb-aranya is segíti az adománygyűjtést Még az Antarktiszra is eljutnak invazív fajok a világ minden tájáról 2022-ben is indul a Közös jövőnk környezetvédelmi verseny
Tovább a forrásra: hellovidek.hu
Vissza
Hírfolyam