2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ajándék vízitúra az egészségügyi dolgozóknak

A Dunai Flottilla, vagyis a Magyar Vízitúra Klaszter tagjai ajándék vízitúranapot szerveznek az egészségügyi dolgozóknak és családtagjaiknak június 19-én. Erről az erdmost.hu számolt be Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere közösségi oldalára hivatkozva.

Vízitúrára várják az egészségügyi dolgozókat Fotó: Vezér Mihály/Facebook

„Köszönetemet és megbecsülésemet fejezem ki a koronavírus-járvány ideje alatt végzett elkötelezett, áldozatkész munkájukért, helytállásukért, amelyet tolmácsolok Önök felé Önkormányzatunk, a városlakók és a magam nevében. Az egészségügyben dolgozók munkáját többféle módon igyekszünk megköszönni” – olvasható Vezér Mihály Facebook-oldalán.

Mint írja, tisztelettel ajánlja mindenki figyelmébe Tóth Ákosnak, a Dunai Flottilla, a Magyar Vízitúra Klaszter tagjának és tagjainak felajánlását az egészségügyi dolgozóknak és családtagjaiknak. A csapat ajándék vízitúra napot szervez, köszönetként az elmúlt időszakban végzett megfeszített, áldozatos munkájukért. "Kérem, hogy ha tehetik, vegyék igénybe a nagyszerű felajánlást, amelyet ezúton is köszönök Tóth Ákosnak és a Dunai Flottilla csapatának, már nem az első eset, hogy példát mutatva, önzetlenül szolgálják városunk közösségét."

Neked ajánljuk
Covid-árvák kaptak ajándékokat Díjazták az egyetemi önkénteseket Egy sokoldalú illóolaj, amely egy háztartásból sem hiányozhat Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért
Tovább a forrásra: erdmost.hu
Vissza
Hírfolyam