2022. május 29., Magdolna
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ajándékcsomaggal lepték meg a kőrösi mentőket

Három kiskőrösi vállalkozás gondolta úgy, hogy ajándékcsomaggal szeretnék megköszönni a kiskőrösi mentők járványhelyzetben tanúsított, áldozatos munkáját. A csomagban gyümölcs, üdítőital és kávé is volt. 

Az Országos Mentőszolgálat kiskőrösi állomásán egy esetkocsival és két mentőautóval látják el a feladatokat. Összesen 27 fő dolgozik a mentőállomáson, akik közül 11-en mentőápolók, 11 gépkocsivezető és 5 mentőtiszt, a gépkocsivezetők közül pedig öten mentő-technikusok, tehát ápolóként is látnak el feladatot.

Az ajándékcsomaggal a kiskőrösi Dózsa György utcában található zöldségbolt, a Szedán Ker. Bt. autóalkatrész-bolt és a Csali Horgászbolt mondott köszönetet a járvány frontvonalában dolgozó mentőknek.

A Kiskőrösi Mentő Alapítvány elnöke és a mentőállomás vezetője, Farkas Gyula az átadáson köszönetet mondott mindenkinek, akit adományával, felajánlásaival támogatta és támogatja munkájukat. 

Fotó: vira.hu
Neked ajánljuk
Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Adománnyal segített a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás Spanyolország korlátozza a légkondicionálást a középületekben Veszélyes invazív növény terjed az országban, a házakat is szétrepeszti
Tovább a forrásra: vira.hu
Vissza
Hírfolyam