2022. augusztus 19., Huba
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

2,5 millió forint értékű adomány érkezett a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház számára

A Coop Segély Alapítvány több mint 2,5 millió forint értékben ajánlott fel olyan ajándékcsomagokat a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház számára, amelyeket a koronavírusos betegek ellátásában részt vevő osztályok dolgozóinak, valamint az oltópontok munkatársainak állítottak össze.

Az adományok átadásakor dr. Svébis Mihály megyei intézményvezető köszönetnyilvánításában kiemelte, hogy minden gondoskodás és lelki támogatás jólesik a „frontvonalban” dolgozóknak, akik ezekben az időkben is kitartanak, és szívvel-lélekkel, több mint egy éve megfeszített munkát végeznek.

A Coop Segély Alapítvány közel 11 éves működése alatt 130 millió forintot fordított segítségnyújtásra: 75 millió forintnyi élelmiszer-adománnyal támogatták például az állami gondozásban nevelkedő, különleges ellátást igénylő gyermekek étkeztetését, valamint több mint 55 millió forint értékű vásárlási utalványt és élelmiszer-segélycsomagot juttattak el katasztrófák idején a károsultaknak.

A koronavírus-járványhelyzet különlegessé teszi karitatív tevékenységüket, hiszen jól tudják, milyen plusz feladatokkal néznek szembe a szociális intézmények. Programjukkal továbbra is tiszteletüket kívánják kifejezni a pedagógusok, nevelők, ápolók, orvosok iránt, akik áldozatos munkát végeznek a nehéz időszakban is.

Az ajándékcsomagokat az Alföld PRO-COOP Zrt. tulajdonosainak nevében Szarka Balázs, az igazgatóság elnöke és Vágóné Balla Eszter vezérigazgató adta át Fotó: kmk.hu
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: kmk.hu
Vissza
Hírfolyam