2022. augusztus 19., Huba
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Könyvadomány az ápolóknak

A több mint egy éve tartó koronavírus-­járvány miatt az ápolók világnapját sem tudták méltóképpen megünnepelni az érintettek, ezért és az elmúlt éves helytállásukért köszönetképpen a veszprémi Péterpál Könyvkiadó több mint kétszáz kötetet ajándékozott a megyei kórház dolgozóinak – írja a veol.hu. 

– Köszönetünket és hálánkat fejezzük ki a veszprémi kórház orvosainak, ápolóinak, az oltópontokon dolgozóknak az állhatatos munkáért. Szeretettel és jó szívvel adjuk át honismereti és irodalmi fotóalbumainkból ezt a válogatást, a könyveket lapozgatva képzeletben elutazhatnak Erdély mesés tájaira – mondta Lőwey Lilla, a kötetek irodalmi szerkesztője az ajándék átadásakor.

Váradi Péter Pál fotográfus és Lőwey Lilla átadja a könyveket Horváth Ferenc Károlynénak
Fotó: Péterpál Könyvkiadó

Az adományt a kórház képviseletében az ápolási igazgató, Horváth Ferenc Károlyné Magdolna vette át. A portál megtudta tőle: mindennek nagyon örülnek, szívesen fogadják a lakosság adományait, visszajelzéseit. Ezek most különösen fontosak, hiszen több mint egy éve tart a rendkívüli állapot, melyet a kívülállók többnyire hírként élnek meg. Szerencsére az új betegek, halálesetek számának csökkenésével egyre kevesebben szembesülnek azzal a hatalmas erőfeszítéssel, amelyre az ápolók, az orvosok, az intézmény dolgozói naponta kényszerülnek.

Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: veol.hu
Vissza
Hírfolyam