2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

2 és fél millió forinttal támogatja Debrecen az árván maradt gyerekeket

Debrecen városa is támogatja a koronavírus-járvány következtében árván vagy félárván maradt gyermekek megsegítésére életre hívott Regőczi István Alapítvány célkitűzéseit: 2 és fél millió forintot ajánlottak fel segítségnyújtásul.

Az Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita által létrehozott Regőczi István Alapítvány nem egyszeri segítséget szeretne nyújtani a gyermekeknek, hanem folyamatos támogatást kívánnak biztosítani számukra.

A szervezetet Regőczi István katolikus papról nevezték el, aki egész életében, már a második világháborút megelőzően is árva gyerekekről gondoskodott.

A Regőczi István Alapítvány támogatása mellett Debrecen más eszközökkel is szeretne segíteni az árván, félárván maradt gyermekeknek, így a Debrecen Városi Segélyalapból is lehet igényelni támogatást, amely három hónapon keresztül havi 50 ezer forintot jelent.

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért
Tovább a forrásra: dehir.hu
Vissza
Hírfolyam