2022. augusztus 20., István
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Több mint 100 millió forint gyűlt össze a gyerekek számára

Neked énekelek címmel rendezett május 30-án jótékonysági gálát a TV2 a koronavírus miatt árván vagy félárván maradt gyermekek megsegítésére. A gálaműsor végére az adományvonalra 101 824 210 forint értékű felajánlás érkezett.

Az elmúlt hónapokban majdnem ezer gyermek vesztette el egyik vagy mindkét szülőjét a koronavírus-járvány következtében. Az ő megsegítésükre hívta életre Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a Regőczi István Alapítványt, amely nagykorúvá válásukig segíti a gyermekeket.

A Neked énekelek gálaműsor célja is az volt, hogy segítsen a nehéz helyzetbe került gyerekeken, a kezdeményezéshez pedig az ország népszerű sztárjai is csatlakoztak.

A nemes ügy sokakat megmozgatott, rengetegen hívták az adományvonalat vagy licitáltak a sztárok felajánlásaira, a gála végére pedig elképesztő összeget, 10 824 210 forintot sikerült összegyűjteni. 

Várkonyi Andrea és Stohl András, a gála műsorvezetői Fotó: Képkocka a Neked énekelek című gálaműsorból (TV2/tv2play.hu)
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: nlc.hu
Vissza
Hírfolyam