2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Eszközökkel segítettek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kórházaknak

13 millió forint értékben adományozott eszközöket és műszereket a koronavírus-járvány jelentette kihívások leküzdését megkönnyítendő az OTP Bank Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kórházainak. Az eszközökkel azt az erőn felüli munkát szeretnék támogatni, amelyet az egészségügyben dolgozók végeznek.

Az OTP bank a Humanitás Szociális Alapítvány közreműködésével a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház igényeire szabva vásárolt egy Blanketrol III hőáramlással működő hiper-/hipotermiás hőmérséklet-kezelő készüléket, amely eredményesen használható minden olyan esetben, amikor terápiás cél a beteg kontrollált lehűtése és/vagy visszamelegítése, valamint testhőmérsékletének megtartása. Emellett három sürgősségi kocsit is beszereztek. 

4 millió forint értékű eszköz vásárlásával segítették a Felső-Szabolcsi Kórházat is. Többek között kerekesszéket elektromos emelővel, ­stroke-betegek kezeléséhez elektromos stimulátorokat, illetve léglábszettet vásároltak az összegből.

Fotó: szon.hu
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért
Tovább a forrásra: szon.hu
Vissza
Hírfolyam