2021. június 14., Vazul
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Vadaskerti belépők az egészségügyi dolgozóknak

100 családi belépőt ajándékozott a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház munkatársainak a Kecskeméti Vadaskert, hogy így köszönjék meg az egészségügyben dolgozók  járvány alatt végzett munkáját – írja a hiros.hu.

– A járvány miatt a Kecskeméti Vadaskert is fél évig zárva tartott. Többek között az Önök munkájának köszönhetően újranyithattunk mi is, és áldozatos munkájukért ezúton szeretnénk köszönetet mondani! – mondta Tokovics Tamás, a vadaskert igazgatója. Kiemelte, fontos, hogy az egészségügyben dolgozóknak legyen lehetőségük a kikapcsolódásra, és reméli, ezekkel a családi belépőjegyekkel hozzá tudnak járulni a szabadidejük tartalmas eltöltéséhez.

Dr. Svébis Mihály megyei intézményvezető vette át a belépőket Tokovics Tamástól, a vadaspark igazgatójától Fotó: hiros.hu

Dr. Svébis Mihály megyei intézményvezető vette át munkatársai nevében a jegyeket. –Hálásan köszönjük, nagyon várjuk, hogy láthassuk az ott született kis tigriseket! – mondta a főigazgató.

Neked ajánljuk
Helyi alapítvány segít a kiskőrösi mentősöknek Élelmiszert osztott az Együtt a Családért Egyesület Sikeres a yogyakartai terepkísérlet 19 kamionnyi hulladéktól szabadultak meg a pilisi erdők Új állásportál segíti a környezetiparban tevékenykedőket
Tovább a forrásra: hiros.hu
Vissza
Hírfolyam