2021. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

11,5 milliárd forinttal segítették az adakozók 2020-ban az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját

A segélyszervezet a koronavírus-járvány legnehezebb időszakában sem engedte el a rászorulók kezét: Lehel László, a szervezet elnöke évértékelőben foglalta össze a 2020-as év tapasztalatait, és köszönte meg a támogatók töretlen segítségét. 

2020-ban 11,5 milliárd forint volt az Ökumenikus Segélyszervezet bevétele, amelyből 3,5 milliárdot magyarországi, 2,7 milliárd forintot külföldi tevékenységre fordítottak, valamint több mint 5 milliárd forintot költöttek az áthúzódó projektekre – nyilatkozta Lehel László az InfoRádióban tartott évértékelőjében. A szervezet elnöke köszönetét fejezte ki mindazoknak (cégeknek, vállalkozásoknak és a sok-sok ezer magánszemélynek), akik megtisztelték őket a bizalmukkal.

Millió-egy kreatív megoldást kellett találni ahhoz, hogy be tudjuk tartani, amit vállaltunk, hogy ne engedjük el a rászorulók kezét a járványhelyzetben.
És ez sikerült

– idézi az infostart.hu Lehel Lászlót azzal kapcsolatban, hogy mit tekint a tavalyi év legnagyobb eredményének.

Az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársa adományt ad át a segélyszervezet adventi adománygyűjtését elindító rendezvénye után Budapesten 2020 novemberében Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Neked ajánljuk
Pécsen is tanszereket gyűjtenek Félmillió forintot adományozott a Covid-árváknak Varga Judit Pelé jótékonysági aukciót szervez a koronavírus brazil károsultjaiért A dinók hosszú farka mégsem csak a fejük súlyát volt hivatott ellensúlyozni A világ legnagyobb élőnövény-gyűjteménye a londoni Kew Gardensben van
Tovább a forrásra: infostart.hu
Vissza
Hírfolyam