2022. január 28., Karola, Károly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fesztiváljegyek ajándékba

A Tisza-tavi Fesztivál csapata 170 darab tiszteletjegyet ajánlott fel a megyei egészségügyi dolgozóknak – írja a szoljon.hu.

Az 1 millió 54 ezer forint értékű ajándékot a Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet, a MÁV kórház, a karcagi Kátai Gábor Kórház és a szolnoki háziorvosi szolgálat dolgozói, munkatársai között osztják majd szét.

– Előzetes felmérés alapján van rá igény, biztos vagyok benne, hogy nagy örömet okoz majd a kollégáinknak – fejezte ki háláját a jegyek átvételekor Piroska Miklós, a Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet főigazgatója.

Fotó: Mészáros János 

A karcagi kórház dolgozóinak járó jegyeket Nagyné László Erzsébet főigazgató vette át, a MÁV kórház nevében Bukorné Szőke Ildikó ápolási igazgató mondott köszönetet.

Neked ajánljuk
Különleges figyelmesség a Szent Margit Kórház oltási központjában dolgozóknak A vírusidőszakban már minden második magyar ember vállalt kutyát Közel 40 milliót gyűjtött a Lidl a Semmelweis Egyetemnek Érdekes animáció készült arról, hogyan lélegzik a Föld (videóval) Ismét előkelő helyen végzett a fenntarthatósági listán a Schneider Electric
Tovább a forrásra: szoljon.hu
Vissza
Hírfolyam