2021. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Vitaminok az egészségügyi dolgozóknak

25 kórház dolgozóihoz juttatott el 4500 doboz immunkomplex vitamint köszönetképpen a szegedi Goodwill Pharma – írja a vasarhely24.hu.

Fotó: Goodwill Pharma

„Szeretnénk hálánkat kifejezni a koronavírus-járvány legnagyobb hőseinek, hazánk egészségügyi dolgozóinak. Adományozó kampányunk keretében több mint 25 kórháznak juttattuk el vitamincsomagjainkat. Köszönetünk jeléül intézményenként mintegy 180 doboz Szent-Györgyi Albert Immunkomplex Cedezin vitaminnal járultunk hozzá a dolgozók egészségéhez” – írja a cég sajtóközleményében.

Dr. Szondi Zita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója az ajándékot megköszönve elmondta, hogy a járvány elleni védekezés fizikailag és mentálisan is nagy terhet jelent a betegellátásban dolgozóknak, és hogy a kívülről jövő önzetlen, segítő szándék, a támogatás minden formája bizonyosság arra, hogy értékelik és becsülik az egészségügyben dolgozók munkáját.

Neked ajánljuk
Covid-árvák kaptak ajándékokat Díjazták az egyetemi önkénteseket Egy sokoldalú illóolaj, amely egy háztartásból sem hiányozhat Környezetvédelmi stratégiájának részeként zöldíti gépjárműflottáját a Vodafone Három év alatt harminc százalékkal csökkent a koalák száma
Tovább a forrásra: vasarhely24.hu
Vissza
Hírfolyam