2022. január 28., Karola, Károly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

3500 nehéz helyzetben élő család nyaralhat egy felajánlásból

A Mészáros-csoport kétszázmillió forintos jótékonysági felajánlásának köszönhetően idén nyáron mintegy 3500 nehéz helyzetben élő család (egyszülősök és nagycsaládosok) nyaralhat félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels gyulai szállodájában és a Balatontourist kempingjeiben.

A program sikeres lebonyolítása érdekében a Mészáros-csoport idén is együttműködési megállapodást kötött a Nagycsaládosok Országos Egyesületével és az Egyszülős Központtal. A nyaraláson három generáció, gyermekek, szülők és nagyszülők együtt vehetnek részt: a koronavírus miatti óvintézkedések miatt a családok kerülték a személyes kapcsolatot a nagyszülőkkel, egy együtt töltött nyaralás sokat segíthet az így keletkezett űr betöltésében. 

Az érintettek a gyulai Hunguest Hotel Erkelben és a Balatontourist balatonfüredi és révfülöpi kempingjeinek mobil- és üdülőházaiban pihenhetnek, július elsejétől augusztus végéig, 6 napos turnusokban, félpanziós ellátással.

Számtalan pozitív visszajelzés mutatja, hogy valamennyi nagycsaládos számára feledhetetlen élményt jelentett tavaly a Mészáros-csoport által támogatott nyaralás. Olyan családok vehettek benne részt, akik közül sokan már évek, évtizedek óta nem tudtak elmenni közösen nyaralni, így ez az élmény sok gyermeknél bizony egy életre szólt

– idézi a kezdeményezéssel kapcsolatban a hirtv.hu Kardosné Gyurkó Katalint, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnökét. 

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay
Neked ajánljuk
Közel 40 milliót gyűjtött a Lidl a Semmelweis Egyetemnek Béres Cseppet kaptak az egészségügyi dolgozók Jótékonysági futás a koronavírusban elhunyt kismama családjáért A lakosságra is számítanak a hétvégi fülesbagoly-felmérésben Így változik meg a Golf-áramlat működése
Tovább a forrásra: hirtv.hu
Vissza
Hírfolyam